FANDOM


Template:New wiki
En portada Edit

[1] Balears.jpg

Viquip%C3%A8dia.jpg

Tecnologia Altres wikis educatius balears Viquipèdia
Proves.jpg [2] Bombeta.jpg

Pàgina de Proves Tutorial


Aquest és el wiki del col·legi Son Verí Nou. Edit

Un wiki és una eina de treball cooperatiu, un sistema que permet de forma àgil i ràpida la creació de documents interconnectats de tipus hipertext via web.

Tenim unes normes molt senzilles:

  • Respecte per la nostra llengua. Abans de publicar text, passau-lo per un corrector.
  • Respectar els companys i altres usuaris. No admetrem cap tipus d'insult o comentari ofensiu, i aquesta infracció es considerarà una falta greu.
  • Acostumau-vos a mirar la pàgina de discussió. És on comentarem el tema i aspectes tècnics de l'article i del projecte.

ObjectiusEdit

L'objectiu d'aquest projecte és aprendre i familiaritzar-nos amb la sintaxi i funcionament del Mediawiki, el programa que fa possible la creació d'aquest wiki, i que també utilitza la viquipèdia.

Després de completar el treball i ser familiars amb el nou entorn, els alumnes d'ESO, hauran de presentar un altre projecte per a executar aquí.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.