Fandom

Students

Col·legi Son Verí Nou

1,331pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Template:New wiki
En portada Edit

[1] Balears.jpg

Viquip%C3%A8dia.jpg

Tecnologia Altres wikis educatius balears Viquipèdia
Proves.jpg [2] Bombeta.jpg

Pàgina de Proves Tutorial


Aquest és el wiki del col·legi Son Verí Nou. Edit

Un wiki és una eina de treball cooperatiu, un sistema que permet de forma àgil i ràpida la creació de documents interconnectats de tipus hipertext via web.

Tenim unes normes molt senzilles:

  • Respecte per la nostra llengua. Abans de publicar text, passau-lo per un corrector.
  • Respectar els companys i altres usuaris. No admetrem cap tipus d'insult o comentari ofensiu, i aquesta infracció es considerarà una falta greu.
  • Acostumau-vos a mirar la pàgina de discussió. És on comentarem el tema i aspectes tècnics de l'article i del projecte.

ObjectiusEdit

L'objectiu d'aquest projecte és aprendre i familiaritzar-nos amb la sintaxi i funcionament del Mediawiki, el programa que fa possible la creació d'aquest wiki, i que també utilitza la viquipèdia.

Després de completar el treball i ser familiars amb el nou entorn, els alumnes d'ESO, hauran de presentar un altre projecte per a executar aquí.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki